Her kommer 6 klare tegn på at du er i feil jobb eller yrke – med en liten touch av min personlige erfaring. 

 

1.Du gruer deg til jobb.

Og ikke en sånn: ah, det blir kjipt å jobbe i dag fordi jeg er sliten grue seg. En type grue seg som går utover humør og livsgnist.

 

2.Du er sjalu på andre sine jobber.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har drømt meg bort om en jobb som lokomotivfører i løpet av min sykepleierkarriere – ene og alene fordi det er betalt utdanning og høy årslønn. Noe som ikke anbefales som eneste motivasjon forresten. 

 

3.Du har søndagsangst.

For å ikke glemme mandagsangst, tirsdagsangst, og egentlig angst hele uka. Kan det ikke bare bli helg?

Nei vent, det er jobbhelg… 

 

4.Du klarer ikke lenger relatere deg til det kollegaene dine snakker om.

«Hvilken konsistens var det på avføringen til Bjørn i dag da?»

 

5.Du jobber, men lever ikke.

Fordi jobben tar all energi. 

 

6. Klager over jobben til deg selv og andre.

Jeg bestemte meg for å slutte å klage, og heller handle. Derfor valgte jeg er nytt studium, og stortrives i dag. 

 

 

Noen som kjenner seg igjen?

 

Husk at det aldri er for sent å bytte jobb eller starte på en ny utdannelse. Jobb er en stor del av livet. Arbeidsplassen er et sted du vil tilbringe mye tid og bruke mye energi, og da er det svært viktig at du jobber med noe du liker. 

 

 

Blogginnlegg med inspirasjon fra: 

Karrierestart.no

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *